Kérdése van? Hívjon minket! (8:00-16:00): +36308946518
Akár hétvégén is (tulaj): +36205211189

Ingyen szállítás 10.000 Ft felett!

Pecsétviasznyomók

Teljesen egyedi logóval ellátott viasznyomó, esküvői, meglévő keretke közül választható pecsétviasznyomó is kérhető. De előre elkészített, kész viasznyomók közül is választhatsz. Teljesen egyedi logó, betűk, formák is választhatók. Ez esetben kérlek jelezd felém bármilyen ötletedet és megvalósítom! Ha kérdésed lenne, nyugodtan hívjon a megadott telefonszámon! :)

2 különböző utat szoktunk végigjárni a jegyespárokkal.

Esküvői viasznyomó készítése:
Az egyik út, mikor kész sablonok-keretek közül választ a pár. Ez nagy könnyebbség nekik, hiszen nem a nulláról kell kitalálniuk, hogy mit szeretnének.
Ha megvan a díszes keret, utána a saját monogramjukhoz 3 betűtípus közül választhatnak. A következő linken találod a kész mintékat. A piros kör a pecsétviasznyomó szélét jelöli. Nem a grafika része!
https://pecsetviasznyomo.hu/pecsetviasznyomok/eskuvoi-egyedi-monogramos-pecsetviasznyomok/


Természetesen bármely betűtípus kivitelezhető, viszont ez is egy könnyebbség, hogy 3 előre kiválasztott szép betűtípus közül tudnak választani, így nem áll elő a bőség zavara.
Ezt követően elküldöm a látványtervet, melyet addig módosítunk, amíg teljesen elégedett nem lesz az ügyfél.

 

Saját grafikával készített viasznyomó készítése:
A másik út, mikor a pár kész grafikát terveztet, és már azt küldik el nekem. Ez egyszerűbb, mivel készen megkapok mindent. Ez esetben az szokott néha előfordulni, hogy túl részletgazdag a minta és a legkisebb, 22mm-es viasznyomóba nem kivitelezhető. Ez esetben jelzem, hogy min kellene változtatni, ha a picibe szeretnék. Esetleg egy mérettel nagyobb pecsétnyomóba készítem.

https://pecsetviasznyomo.hu/sajat-viaszomo-keszites/

 

Ha csak elképzelés van de nincs grafika:
Küld el az elképzelésed. Akár egy kézzel rajzol skiccról, akár az internetről szedett minta, küld el és elkészítem!

https://pecsetviasznyomo.hu/sajat-viaszomo-keszites/